FIFO Network

billede af fifo network logo

LicenseDesk - Software og licenser til virksomheder

Hvorfor du skal bruge LicenseDesk

Vi er en dansk softwarevirksomhed som tilbyder software fra alle de største softwareudbydere. Du kan finde software og licenser fra blandt andet Microsoft 365, Adobe, JET BRAINS, TeamViewer og mange flere.

Microsoft 365 til virksomheder

Microsoft 365 Business er en skybaseret IT-løsning, der forenkler virksomheders IT-behov, og forstærker datasikkerheden hos virksomheder. Hos LicenseDesk kan vi skræddersy Microsoft 365 til Jeres virksomheds behov, så I kan passe Jeres virksomhed. Dertil tilbyder vi dansk support, uanset om der er tale om større problemer eller hvis en medarbejder blot skal have opsat e-mail på en smartphone. Det smarte ved Microsoft 365 er, at virksomheder kun betaler for det antal medarbejdere der skal benytte løsningen. Dertil vedligeholder vi Jeres licenser, og I betaler en fast månedlig pris pr. medarbejder. Vi har både hjulpet selvstændige, men også virksomheder og uddannelsesinstitutioner med flere 1000 licenser.

Adobe licenser til virksomheder

Vi tilbyder alle former for Adobe licenser til virksomheder. Hos LicenseDesk kan virksomheder abonnere på Adobe Creative Cloud, som indeholder alle de kreative programmer fra Adobe, såsom Photoshop, InDesign, Illustrator og mange flere. Man kan naturligvis også vælge kun at abonnere på udvalgte Adobe programmer.

TeamViewer licenser til virksomheder

TeamViewer er en alt i en-løsning til fjernsupport og samarbejde online. Det gør det nemt at give dine kunder og medarbejdere support, uden at være til stede.

Med fjernsupport fra TeamViewer slipper du for at tage ud til kunder og medarbejdere for at yde support, bliv istedet hvor du er, og vær klar til at hjælpe med det samme. TeamViewer giver dig adgang til at tage styringen på en anden computer, fra din egen computer​. Det giver dig også adgang til at tage styringen over tastatur og mus. Hjælp medarbejdere der arbejder hjemme, personale der arbejder andre steder, kunder eller partnere og forretningsrejsende.

Det er nemt både at downloade softwaren selv og og at guide andre igennem processen. For at overtage styringen skal du bruge ID og adgangskode, fra enheden du ønsker at overtage. TeamViewer giver dig også mulighed for at holde møder, både video-opkald, møder med en præsentation og et normalt telefonmøde.

Spar tid og rejseomkostninger med TeamViewer og giv support ligemeget hvor du er. Ikke mindst er TeamViewer en sikker og nem måde, at overtage en anden computer på trådløst via internettet. Med TeamViewer har du også adgang til filoverførsel.