FIFO Network

billede af fifo network logo
microsoft azure logo

Dit datacenter - i skyen med Microsoft Azure

Cloud og Microsoft Azure

Cloud er en netværksbaseret tjeneste, hvor software, lagring og databehandling kan tilgås via internettet. Med cloud-tjenester kan brugerne opbevare og behandle data i eksterne servere og datacentre, hvilket giver dem fleksibilitet og skalerbarhed. Cloud-teknologi er blevet populær på grund af dens evne til at reducere omkostninger, øge sikkerhed og give adgang til de nyeste softwareopdateringer og -funktioner. Microsoft Azure er en cloud løsning som giver din virksomhed jeres eget datacenter i skyen.

GDPR

Med Azure sikres der at datacenterne jeres løsning ligger hos overholder GDPR og andre relevant persondatalovgivninger.

Dansk support

Vi tilbyder jer dansk support til behandling af jeres cloud løsning. Vi kan derudover tilbyde 24/7 support.

Mindre omkostninger

Med Cloud betaler i kun for det trafik og data i bruger. I er derfor ikke bundet på et fast beløb om måneden.

Azure

Online Backup

Med hjælp fra Microsoft Azure kan udviklere og it-teknikere have en langt mere produktiv dag på arbejdet. De integrerede værktøjer og skabeloner som Microsoft Azure tilbyder, gør det nemmere at administrere og bygge forskellige komponenter som kan interagere på de forskellige platforme. Microsoft er desuden den førende leverandør indenfor cloudbaseret infrastruktur, godkendt af EU og Datatilsynet til personlig databehandling og førende i Gartner’s Magic Quadrant.

billede af en sky der fører ud til små ikoner
billede af computer med kode på
Fleksibel og sikker cloudtjenesteplatform

Microsoft Azure understøtter det bredeste udvalg af programmeringssprog, værktøjer, databaser og enheder. Du har mulighed for at være med til at skabe apps ved hjælp af Javascript, Python, .NET, PHP, Java og mange flere kodesprog. Programmet hjælper dig med at skabe backends til både iOS-, Android og Windows enheder. Når du bruger programmet, gør du som millioner af andre udviklere og it-teknikere. De bruger en række programmer som de stoler 100% på og som er udviklet af Microsoft.

Smartere beslutninger

Med en lang række analytiske værktøjer, gør Azure det nemmere at tage den rigtige beslutning. Med analysetjenester såsom Machine Learning, Cortana Analytics og Stream Analytics, redefineres business intelligence.

Beskyt dine data

Du kan trygt stole på Microsoft Azure som cloudtjeneste, da den var første cloudleverandør der blev anerkendt af EU's datatilsyn til de strenge EU-love om beskyttelse af personfølsomme data.

Betal efter brug

Med en Azure tjeneste hos FIFO Network, sikrer vi at du betaler det rigtige. Du betaler kun efter forbrug og du kan hurtigt skalere op og ned i forhold til dit behov.

Hvorsomhelst

Kør dine apps hvor som helst, da Azure kører på et verdensomspændende netværk af Microsoft administrerede datacentre som ligger på tværs af 22 regioner, hvilket er flere regioner og lande end Amazon Web Services og Google Cloud tilsammen.