FIFO Network

billede af fifo network logo
microsoft 365 logo

Hele dit kontor med overalt - altid.

Microsoft 365

Microsoft 365 er en samling af forskellige digitale værktøjer og tjenester, som er designet til at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt og produktivt. Det inkluderer værktøjer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook til oprettelse og håndtering af dokumenter, regneark, præsentationer og e-mails. Derudover indeholder det også en række andre tjenester og værktøjer, såsom OneDrive til at lagre og dele filer online, Teams til samarbejde og kommunikation med kolleger, og mange flere. Microsoft 365 kan bruges på både computere, smartphones og tablets og giver dig derfor mulighed for at arbejde og kommunikere på tværs af forskellige enheder og steder.

microsoft outlook logo
Outlook

Microsoft Outlook er en e-mailklient, som giver dig mulighed for at sende, modtage og organisere e-mails på en nem og overskuelig måde. Du kan tilføje flere e-mailkonti og få adgang til dem alle fra samme sted. Udover e-mails, kan du også bruge Outlook til at planlægge møder og begivenheder i din kalender, oprette opgaver og påmindelser og administrere dine kontakter. Outlook er en del af Microsoft 365-pakken og integrerer også med andre Microsoft-apps som Word, Excel og Teams for at gøre din arbejdsproces mere effektiv.

microsoft onedrive logo
OneDrive

Microsoft OneDrive er en online lagerplads eller “sky-lagrings”-tjeneste, som gør det muligt at gemme og dele filer og dokumenter på tværs af forskellige enheder og steder. Du kan nemt uploade og downloade filer fra din computer, smartphone eller tablet og få adgang til dem fra hvor som helst med internetforbindelse. Derudover kan du også dele filer med andre personer og samarbejde om dokumenter i realtid. OneDrive er en del af Microsoft 365-pakken og giver dig mulighed for at gemme op til 1TB (1000GB) data.

microsoft sharepoint logo
SharePoint

Microsoft SharePoint er en samarbejdsplatform, der giver organisationer mulighed for at oprette, organisere og dele indhold og viden på tværs af teams og afdelinger. Det kan bruges til at oprette interne websteder til at dele dokumenter, rapporter og præsentationer, oprette diskussionsfora og blogs, og administrere projekter og opgaver. SharePoint har også avancerede funktioner som versionering, godkendelsesprocesser og adgangskontrol, som giver organisationer mulighed for at sikre, at kun de rigtige personer har adgang til bestemte filer og dokumenter.

microsoft teams logo
Teams

Microsoft Teams er en chat- og samarbejdsplatform, der giver mulighed for at samarbejde på tværs af teams og afdelinger i en organisation. Du kan bruge Teams til at chatte, foretage stemme- og videoopkald, dele filer og samarbejde på dokumenter i realtid. Teams giver også mulighed for at oprette og administrere projekter og opgaver, planlægge møder og begivenheder i kalenderen, og integrere med andre Microsoft-apps som Outlook, SharePoint og OneDrive. Teams kan bruges på både computere, smartphones og tablets, og giver dig mulighed for at arbejde og kommunikere på tværs af forskellige enheder og steder.

Gratis 365 prøveabonnement

microsoft outlook logo
microsoft onedrive logo
microsoft excel logo
microsoft powerpoint logo
microsoft notebook logo
microsoft word logo
microsoft teams logo
microsoft sharepoint logo