FIFO Network

billede af fifo network logo

Licensedesk - din digitale receptionist

Mød din nye medarbejder

Mød din nye digitale medarbejder! Vores automatiserede receptionisttjeneste, iReception, er den perfekte løsning til virksomheder, der ønsker at modernisere deres modtagelse af besøgende. Med iReception kan du registrere besøgende, udstede besøgskort og meget mere, alt sammen uden behov for en fysisk receptionist.

billede af interface på iPad, iReception
iReception

iReception er en brugervenlig og effektiv løsning til digital modtagelse af besøgende i virksomheder og organisationer. Systemet er designet til at give besøgende en let og intuitiv oplevelse, mens det samtidig hjælper med at automatisere processen med at registrere og administrere besøgende.

Ved at bruge iReception kan besøgende hurtigt og nemt registrere sig selv, og systemet kan straks udstede et besøgskort, som de kan bruge til at få adgang til virksomhedens faciliteter. Samtidig kan medarbejdere nemt administrere og overvåge besøgende fra iReception-systemet, og få adgang til relevant information om besøget.

iReception er en pålidelig og effektiv løsning, der hjælper virksomheder med at modernisere deres modtagelse af besøgende, øge sikkerheden og forbedre kundeoplevelsen.

Funktioner

Over appen kan medarbejderne booke et skrivebord til en bestemt dato og tidspunkt, annullere reservationer, tjekke ind og ud, modtage retningslinjer, besvare sundheds- og sikkerhedsspørgeskemaer. 

Invitationer (via dashboard og kalender), kan registrere oplysninger på forhånd for hurtigere indtjekning, brugerdefinerede felter, QR-koder, fotos, underskriv juridiske dokumenter, berøringsfri tjek-ind, information tilgængelige i +33 sprog, gæstekortudskrivning, meddelelser (e-mail, SMS, Slack, Microsoft Teams). 

Opret skræddersyede smart flows til medarbejdere og gæster ved hjælp af en brugerdefineret opsætning med tekst, billeder, videoer og spørgeskemaer (som tilpasser sig ud fra de svar der angives).

Logbøger over gæster, medarbejdere og leverancer. Eksporter brugerlister, brugerrettigheder, indstillinger for flere lokationer,
evakueringslister og rapportering.

Godkendelse af gæster, automatisk verifikation ved hjælp af ansigtsgenkendelse, interne og eksterne overvågningslister, temperaturscanning og automatisk sletning af data.

SSO og brugerklargøring, Outlook-tilføjelsesprogram, adgangskontrolsystemer (det er muligt at åbne døre og tilkalde elevatorer med personlige og tidsbegrænsede brugeroplysninger), Wi-Fi (gæsten kan automatisk modtage et personlig og tidsbegrænset login ved indtjekning).

Ubegrænset antal gæster
Ubegrænset antal medarbejdere
Ubegrænset SMS