FIFO Network

billede af fifo network logo

Lynhurtigt internet til dig og din virksomhed

Internet

Vi er stolte af at kunne tilbyde fantastisk internet til vores kunder takket være vores samarbejde med TDC. Som førende udbydere inden for telekommunikation og energi leverer TDC pålidelig og hurtig internetadgang til vores kunder. Vi sørger for at vælge de bedste samarbejdspartnere, så vi kan sikre, at vores kunder får den bedste internetoplevelse, der er tilgængelig på markedet.

Hvad vi tilbyder
internetpakke 1000/1000 mbit med fiberforbindelse
Fiber 1000/1000 Mbit

Til virksomheden der sender/modtager store filer og har mange medarbejdere.

internetpakke 150/50mbit med xDSL-forbindelse
xDSL 150/50 Mbit

Til virksomheden der sender/modtager e-mails og surfer rundt på nettet.

IP Telefoni

Den integrerede IP-telefoni løsning stiller store krav til internettet. Derfor er telefonien altid garanteret den nødvendige kapacitet og stabilitet. Det får I med en internet og telefoni løsning hos os.

Hjemmearbejdspladser

Nem opkobling til internettet, betyder at I kan tilbyde jeres medarbejdere at arbejde hjemmefra. Det giver  langt mere fleksibilitet i en travl hverdag.

lineart af danmark med hvor der tilbydes internet
Et stærkt netværk
TDC logo

Vores internetforbindelser leveres som fiber eller kobber via TDC. Med disse samarbejdspartnere kan vi levere et sikkert og stabilt internetprodukt med en oppetid på hele 99,9 %.

Samtidig dækker TDC langt størstedelen af det danske land – og derfor er vi også sikre på, at vi kan få en internetforbindelse ud til jer.