FIFO Network

billede af fifo network logo

Softwareudvikling

Udvikling

Om det er store eller små softwareudviklinger, så har vi den samme professionelle holdning til jeres projekt. Vi har en bred vifte af kompetencer inden for softwareudvikling. Vi tilbyder specialløsninger, som er skræddersyet til jeres behov og arbejdsgang. Vi hjælper jer med at optimere jeres hverdag samt at frigøre en masse ressourcer. 
 
Alt fra automations styring, integration af data, Business Intelligence og lagerstyring til AzureSharePoint og app udvikling, så har vi et stærkt team, der kan optimere dine nuværende systemer. Vi har gennem lang tid udviklet integrationsløsninger til mange forskellige typer af virksomheder med mange forskellige typer af behov. 

Softwareløsninger

Vi udvikler professionelle forretningssystemer, som skaber værdi for dig og din virksomhed. Vi hjælper dig med at automatisere de daglige rutiner, så du kan bruge mere tid på at udvikle din forretning. Vi hjælper dig fra ide- og konceptudviklingsfasen til det færdige produkt, ​herunder også professionel Hosting og vedligehold af løsningen. 

Appudvikling

Vi udvikler både native apps, hybrid apps og mobile apps. I samarbejde med os, finder vi den bedste løsning for dig. Vi gennemgår dit ambitionsniveau samt løsningens kompleksitet. Nogle gange er pengene bedre givet ud med en mobilvenlig hjemmeside som gøres responsive. Vi udvikler både til iOS, Android, Windows og HTML. Det kan variere, hvilken platform der er mest optimal ud fra dit koncept og din målgruppe. Kontakt os og tal direkte med en appudvikler, så har du mulighed for at høre, hvilke muligheder du har.