FIFO Network

billede af fifo network logo

Lad FIFO Network være din samarbejdspartner

Marketing

SoMe Marketing

Alle brancher og virksomheder hører til på de sociale medier.

Hos FIFO Network hjælper vi dig med hvilke markedsføringskanaler du skal anvende på de sociale medier samt hvilke signaler du skal sende. Vi hjælper dig med alt fra opsætning af din side, til opslag, annoncering og remarketing.

mand der peger på en ipad
Vi målretter din markedsføring til netop din målgruppe, så du kan få flere leads.

Vidste du, at 95 pct. af befolkningen mellem 16 og 74 år er på nettet mindst en gang om dagen, og 83 pct.er online flere gange dagligt. Det er derfor vigtigt, at din virksomhed lykkes på de sociale medier.

sociale medier ikoner
Vi hjælper fra start til slut.

Vi hjælper dig med at blive brand stærk, og skabe et godt brandkendskab, med hvilke farver, skrifttyper, type opslag og slogans du skal bruge. Så du bliver synlig, men ikke mindst genkendelig på de sociale medier.

mand med mobil i hånden
Din samarbejdspartner

Hos FIFO network fungerer vi som din samarbejdspartner, som hjælper dig løbende med optimering af sociale medier, eller hjælper dig med en startpakke, hvis du er en nyetableret virksomhed, eller blot skal sættes igang. Her hjælper vi dig med de platforme du ønsker, og efter hvilke behov din virksomhed har.

Medarbejderkurser

Vi afholder kurser for dine medarbejdere, hvor vi gennemgår de ønsker, din virksomhed har, og hvilke emner og platforme I ønsker, at vi berører. Vi tilbyder forskellige kursusforløb, som vi kan tilpasse netop din virksomhed, om du har en enkeltmandsvirksomhed eller 10 ansatte.

Annoncer

På de sociale medier, har du en enestående mulighed for at ramme plet på din målgruppe.

Sociale medier er som udgangspunkt gratis medier at bruge. Men med betalte annoncer der i øvrigt er til overkommelige priser, kan Facebook, Instagram, Linkedin osv. lave specifikke annoncer, som når ud til lige den målgruppe du ønsker. Og du bestemmer selv prisen.

Hos FIFO network hjælper vi dig i gang med at forstå annoncering, samt med at lægge et budget, der matcher den ønskede profit. Vi hjælper med at planlægge indholdet og tilpasse din ønskede målgruppe, på lige præcis den platform du ønsker, at annoncere på.

Instagram

Hos FIFO Network hjælper vi dig med dit indhold, og din strategi på platformen Instagram.

Vi kan strukturere en opslagsplan, og planlægge indhold til dine opslag, som er relevante for din virksomhed og tidens trends, med sjovt og lærerigt indhold.

Vi tilbyder skabeloner og kreative løsninger til indholdet på dine daglige stories, samt en målrettet strategi til at opnå dine ønskede resultater.

Vi hjælper med at optage og redigere reels, som er en enestående funktion på Instagram, som med den rette lyd og indhold, kan få din virksomhed ud i algoritmen, og ende hos en masse brugere.

Vi hjælper med at tage og redigere lækre billeder, samt finde en unik strategi til dine fremtidige billeder, som styrker dit brandkendskab.

Facebook

Hos FIFO Network hjælper vi dig med dit indhold, og din strategi på platformen Facebook.

Vi hjælper med at strukturere en opslagsplan, og planlægge indholdet til dine opslag, samt tage billeder og lave grafiske løsninger som passer til din virksomhed.

Vi hjælper også med introduktion til Facebook Live, og Live shopping.

Ligeledes hjælper vi med målsætninger, og en fast strategi ud fra dine ønsker.

Linkedin

Vi hjælper også med introduktion af Linkedin, og hjælper dig og dine medarbejdere i gang med at poste opslag, og forstå vigtigheden og forskellen på Linkedin, som skiller sig ud fra de andre medier.

TikTok

FIFO Network afholder også kurser om forståelsen bag TikTok, og hvordan man kan udnytte det kæmpe potentiale, som lægger bag TikTok, hvis man altså forstår algoritmen. Samt hjælper vi med videoproduktion, og annoncering på TikTok, hvis dette ønskes.

Pinterest

Du ser måske ikke Pinterest som en markedsføringskanal, men det kan vi hos FIFO Network hjælpe dig med, at forstå og praktisere med succes.