FIFO Network

billede af fifo network logo

Kommunikationsstuderende med interesse for IT

Kommunikationsstuderende med interesse for IT

Kan du formidle komplekse IT-løsninger simpelt og i øjenhøjde med modtageren? Og tænder du på alt, hvad der lugter af apps, web og SoMe? Så er du måske FIFO Networks nye kommunikationspraktikant eller studiejobber.

Hvem er vi

FIFO Network tilbyder IT-løsninger og salg af hardware, software og tilbehør i en af Danmarks største webshops. Udover den brede produktportefølje, der omfatter mere end 1.400.000 varenumre, tilbyder FIFO Network også konsulentydelser. FIFO Network bistår virksomheder i processen fra idéudvikling til konceptlancering og efterfølgende markedsføring. Virksomheden, der i dag har mere end 3000 kunder, blev stiftet i 2000 af iværksætter Thomas Jensen og har kontorer i Slagelse og København K. 

Opgaver

FIFO Network søger en praktikant til kommunikation og udviklingsopgaver. Dine primære opgaver bliver tekstforfatning – både på vegne af FIFO Network og selskabets kunder. Du får til opgave at udvikle et salgspitch og andet salgsmateriale, der på enkel vis præsenterer FIFO Networks produktportefølje. Herudover kan opgaverne evt. omfatte:

 • Udarbejdelse og eksekvering af markedsføringsplan
 • Udvikling og kvalitetssikring af nyhedsbrev 
 • Opsøgende salg over for nuværende og potentielle kunder 
 • Videoproduktion til brug på SoMe, bl.a. med virksomhedens stifter 


FIFO Network ønsker også at fokusere endnu mere på Big Data og synliggøre de muligheder, der ligger heri over for virksomhedens kundekreds. Besidder du de rette kompetencer, kan du også være med til at præge udviklingen af dette forretningsområde.

Kvalifikationer
 • Du studerer sprog, kommunikation eller markedsføring og er i slutningen af din bachelor- eller starten af din kandidatuddannelse 
 • Du har en kreativ pen og formår at kommunikere i overensstemmelse med det individuelle brands identitet og sikre den rette Tone Of Voice på tværs af kanaler. 
 • Som person er du ambitiøs, resultatorienteret og arbejdsom. Du er udstyret med et stort drive og formår både at tænke strategisk og levere i praksis.  
Hvad vi kan tilbyde
 • Du får et tæt samarbejde med de ansatte og virksomhedens stifter, der har mere end 20 års erfaring som selvstændig i IT-branchen.
 • Et inspirerende iværksættermiljø som går på tværs af flere virksomheder i huset. 
 • Masser af praktisk erfaring og frihed til at præge stillingens indhold.  
 • Har du mod på ovenstående og er du parat til at blæse os omkuld med dit talent og store drive? Så send os en ansøgning, gerne i video-format, hvor du kort fortæller, hvorfor du er den rette kandidat til stillingen.
Send ansøgning
Praktiske oplysninger

Praktiksted:
H.P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse

Praktik periode og -længde:
Efter aftale

Kontaktperson:
Thomas Jensen
thomas.jensen@fifonetwork.com
+45 70 27 33 33

portrætbillede af thomas jensen